tiistai 21. elokuuta 2012

Uus alku

Monesti oon pähkäilly, et josko kuitenki yrittäs elvyttää tän blogin. Nyt on sen yrityksen aika. Viimekshän tää blogi on päivittyny 2009 ja sen jälkee on tapahtunu sitä ja tätä, mut ei mennä nyt niihi.

Kuten blogin nimi kertoo, tää on "tarina" mun elämästä ja siihen kuuluvista tärkeistä asioista. Pääosassa tulee varmasti olemaan Pikkujäbä ja sen kaa puuhailu, arki sekä käsityöt.

Oon mukana taas Sukkasadossa, tänä vuonna kerään satoa Hillokellariin. Siinä olis tarkotus joitakin pareja sukkia saada aikaseks. Onneks tänäkin vuonna tulee BB, ni on sitte "seuraa" neuloessa. 

Tänää tuli pitkästä aikaa otettuu ompelukone esiin. Pitkään oon mielessäni suunnitellu rikki menneen (oikeesti siinä oli rikki vaan vetskari) fleecetakin hyötykäyttöö. Kauluria siitä Pikkujäbälle haaveilin, kun sille ei villa sovi (kutittaa kuulemma liikaa kaulaa ja on ihan liian kuuma ja ärsyttää ja häiritsee jajaja...). Takin kangas oli nii kivaa ja pehmeetä, ni ajattelin, et siitä tulis kiva kauluri. Tulihan siitä, 2 kaulurii ja pipo. Ei ehkä ihan menny niinku Strömsössä, mut toimii.
Yhteiskuvassa pipo ja kaulurit


Pikkujäbä, pipo ja kauluri
Tän verran jäi jäljelle Pikkujäbän vanhasta fleecetakista

Pikkasen tää tuntuu nyt vaativan uutta opetteluu, mut josko tää tästä. Vanhoja tekstejäkin vois siivoilla vähän (jos osais). Ja ehkä muutenkin pikkasen muokkailla koko blogia. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Josko seuraava päivitys kuitenki tulis pikkasen nopeemmin, ettei menis taas 3 vuotta.

2 kommenttia:

Enkeli kirjoitti...

Mulla olis myös muovikassillinen tuunattavia vaatteita. Yhdet shortsit sain pakon edestä kesän aikana farkuista leikattua, mutta muuten on hidasta. Ehkä sitten jossain vaiheessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Jei!!! Ja tuo pipo on niin siisti, kyl pojan kelpaa!
T. Saiu, joka ei pääse kirjautumaan just nytte. :)