maanantai 15. syyskuuta 2008

Synttäripoika


Veeti täytti 2 vuotta eilen. Syntymäpäivää juhlittiin pitkään ja hartaasti, kolmena päivänä oli juhlat. Ensin perjantaina hoidossa, sitten lauantaina kävi Iina, Niklas, Ilana, Jalina ja Jenia kylässä ja virallisena synttäripäivänä loput vieraat.

Tarjolla oli karjalanpiirakkaa ja munavoita, kakkua ja suklaaneliöitä, popcornia, napostelutikkuja. mehua, teetä ja kahvia. Hyvin maistui vieraille herkut . Veeti osasi hienosti puhaltaa kakkukynttilät.

Juhlissa katsottiin Formulaa (hyvä Heikki!) ja koottiin Veetille uusi isojen poikien sänky. Sängyn kokoamisessa isiä auttoi Jonne-kummi ja vähän myös mummi ja Jennica. Pikkuapulaisina toimivat Veeti ja Jere. Pienten pähkäilyjen jälkeen sänky saatiin koottua.
Veeti ja Jere testasivat sänkyä. Jo kokoamisvaiheessa huomattu yhden ruuvin kaveriosan (en mä tiiä mikä sen nimi on) puuttuminen oli ikävä juttu. Sänkyä ei voitu ottaa käyttöön, koska se ei pysynyt kunnolla kasassa. Niin pieni osa ja niin iso asia.

Toivottavasti Otto sen osan löytää rautakaupasta. Sänky on haettu ystävien kellarista, jossa se oli käyttämättömänä ollut jo jonkin aikaa, joten osan puuttuminen oli ihan ymmärrettävää. Hioin ja maalasin sängyn valkoiseksi. Siitä tuli ihana. Toivottavasti pian päästään säkyä testaamaan ihan tositoimessa.

Niin isoksi on jo pieni kultani kasvanut. Vasta se oli pikkuinen nyytti ja nyt se juoksee lujaa ja puhua pälpättää. Niin se aika vaan kuluu.

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Onnea Veeti murulle vielä tätäkin kautta! Harmittaa kun ei päästy sinne synttäreitä viettämään. Odotan että tulette tänne. ;D Kohta nähdään! Veetille pusuja meiltä molemmilta.

Janina kirjoitti...

Näitä juttuja on aivan ihana lukea...Onnea Veetille!!!Millonkas olette suuntaamassa Poria kohti??Sanon joonaksellekin et tulee kurkkaamaan;)

Lotta-Mari kirjoitti...

Tullaan Poriin Nannan synttäreille, tai siis Nannan synttäreiden jälkeisenä vkoloppuna,olisko joku 16. tai 17.10. Ja sit mä lähden radalle Nannan kaa. Tuu säki!!
Terkkuja!!